Nytt År - Ny Firma :)

Ett nytt år kommer med nya utmaningar och funderingar..vad bär just detta året med sig?
För mig börjar detta året med ett nytt FÖRETAG! Fotograf Jenny Mårtensson :)
Jag har ju gått och funderat på detta ganska länge och mina vänner har välmenat tjatat på mig ♥ så nu får jag tacka dem för att det äntligen blev av. Jag är verkligen jätteglad för min firma, det är ju detta jag brinner för. Just nu står det en studioutrustning o upp packad i vardagsrummet och väntar på att jag ska hitta en liten lokal att ställa upp det i. Då blir det enklare att fotografera vintertid. Jag kommer att ha företaget brevid mitt andra jobb på Xylem.
Jag har skapat en ny HEMSIDA för mitt företag...kolla in den HÄR
Jag blir jätteglad om ni hjälper mig att sprida informationen om mitt företag.
Jag har även startat en Facebooksida i företagsnamnet Fotograf Jenny Mårtensson. Länk till den finns på hemsidan.
Sist men inte minst vill jag önska ALLA

Ett Riktigt Gott Nytt ÅR 2012!


Söta Alfons-Mamma Mias fina julklapp

Jag ligger i soffan och vilar hela dagen...har ju fått en otäck lunginflammation. Fick åka in till sjukhuset i fredags och tillbringa natten där eftersom mina värden var så dåliga. De gav mig medicin direkt i blodet och på julafton ville jag så gärna komma hem till familjen. Doktorn gick lite motvilligt med på att skicka hem mig, om jag lovade att vila hela tiden, sova och dricka mycket. Nu hade jag ju oxå svarat bra på medicinen och hade inte 40 graders feber länge. Så min bästa julklapp i år var ATT FÅ KOMMA HEM till min fina familj!!

Mia och hennes Anton och Ella fick sin bästa julklapp lite före julafton, det var Alfons som kom. Här är han 12 dagar.
Ps, bilderna får inte användas på något sätt utan min tillåtelse!
©Jenny Mårtensson

4de Advent hos Jenny G

Tänker att jag ibland ska lägga ut lite typ "Hemma hos" bilder. Jag börjar med lite juliga bilder tagna hemma hos min vän Jenny. Får tacka henne för att jag fick fotografera lite av hennes julmys :) Se och inspireras!

Visa fler inlägg